За Магнум-Д

Магнум-Д ЕООД, базирана в София, България, е основана през 1995 г. като дистрибуторска компания, фокусирана върху дистрибуцията и продажбите на едро.

Нашата основна дейност е локално и международно снабдяване и дистрибуция на климатици и домакински електроуреди, потребителска електроника, телевизори също и малки домакински уреди.

С бизнес опит, обхващащ повече от 25 години, ние сме изградили солидна репутация на доверие, почтеност и професионализъм. Всички наши дейности се ръководят от процедури, които се следват вътрешно, както и от външни консултанти, което води до стабилна организация и финансова структура. Сделките се приключват само когато сме сигурни, че всички споразумения могат да бъдат изпълнени и всички обещания спазени. Цялостният процес и бизнес преговорите се основават на взаимно доверие и взаимен интерес, но се провеждат по приятелски и неформален начин.
Ние се гордеем с нашата изградена мрежа от доставчици и дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, идващи от най-различен произход, вариращи от фабрики, дистрибутори, търговци на дребно и много други клиенти, базирани на проекти.
Нашата международна мрежа от надеждни доставчици, клиенти и логистични партньори е основният стълб на нашия успех и ни позволи да постигнем целите си и да доставяме поръчките си навреме.

През 2013 г. Магнум-Д отвори собствена ритейл верига – Техмарт, която към днешна дата разполага вече с 22 магазина в по-големите градове в България, като не спира да я развива и да достига до все повече доволни клиенти.